İşletme ve Bakım

İşletme ve Bakım


İçme Suyu Temini İşletme ve Bakım Hizmetleri
Suyun baraj gölünde toplanması, arıtılması, dağıtımı ve sürdürülebilir su hizmetleri konularında yönetim tecrübesine sahip olan İzmit Su AŞ, Kocaeli şehrine her gün milyonlarca litre temiz su temin etmektedir.

Dünya standartlarında arıtılan, yüksek kaliteli içme suyunu müşterilere ulaştıran, işletme ve bakım konusundaki bilgi birikimini en iyi teknolojilerle birleştiren İzmit Su A.Ş., sosyal, çevresel ve ekonomik anlamda yaşayan çözümler sunmaktadır.

Ayrıca İzmit Su A.Ş., su temin hizmetlerinde bölgenin kendine özel hassasiyetlerini dikkate alarak planlamanın ancak değişen tüketici ihtiyaçlarına cevap verebilme, yasal ve çevresel gerekliliklere uygun hareket edebilmeyi içinde barındıran etkin bir yönetim anlayışını benimsemiş yetenekli ve deneyimli bir ekip tarafından gerçekleştirilebilir olduğunun bilincindedir.
 
Yüksek teknoloji ürünü ekipmanlarla gerçekleştirilen kestirimci ve koruyucu-önleyici bakım faaliyetleri sayesinde ekipmanın yıpranması, işin durması ve su kesintisine yol açacak arızaların da önüne geçilmektedir. Çünkü  olası arızalar önceden tespit edilerek hızlı aksiyon alınması sağlanmaktadır.

Bu yüzden işletme ve bakım hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getirebilmek için tüm sistemlerin geliştirilmesi sürecinde, son teknoloji modelleme araçları, en modern varlık planlama süreçleri ile ileri işletimsel ve bakım tekniklerinden yararlanmakta, ayrıca bu konularda danışmanlık hizmeti de sunmaktadır.